Onze werkwijze

Elke webwinkel vereist een eigen, unieke aanpak. Wij bieden 2 opties aan: voor de ‘kleinere’ webwinkels gebruiken wij de wereldwijd meest gebruikte WordPress Plug-in WooCommerce. Voor de ‘grotere’ webwinkels gebruiken wij de CMS software van PrestaShop of Thirthy Bees. Wij kunnen u hierin uiteraard goed adviseren, welke optie het ook wordt, wij ontwikkelen altijd een complete oplossing voor!

Uw eigen producten in een webwinkel!

  • u loopt al een tijdje rond met het idee voor een eigen webwinkel;
  • u hebt geen technische kennis in huis om dit te realiseren;
  • u wilt ook niet investeren in deze technische kennis;

Herkent u zich in het bovenstaande? Lees dan zeker even verder!

OFFERTE

Vraag een offerte aan!

ONDERHOUDSCONTRACT

Alles over onze onderhoudscontracten!

PORTFOLIO

Bekijk ons portfolio van websites en webwinkels!
Een zeer belangrijk aspect van een webwinkel is de betalingswijze. U wilt uw bezoekers niet belasten met uitgebreide inlog procedures en extra externe betalingshandelingen. Van PayPal tot iDeal, van bankoverschrijving tot creditcardbetaling, alles wordt geheel volgens uw wensen opgebouwd. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid adviseren over de diverse betalingsmogelijkheden voor uw webwinkel.

Kiest u voor een webwinkel waarin u alle vrijheid heeft, dan maken wij gebruik van een gerenommeerde 3rd party leverancier. Deze leverancier levert een complete basisopzet en via zogenaamde templates bouwen wij de webwinkel geheel in uw (huis)stijl op. Alle basis functionaliteiten zijn aanwezig en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Het is aan u of u kiest voor extra (betaalde) modules, zoals een specifieke template (layout) of zogenaamde add-ons (twitter, facebook en bijvoorbeeld commentaar van klanten). Nadat de webwinkel is opgeleverd ontvangt u uw inloggegevens, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf uw webwinkel kunt bijwerken.

Uw wensen als opdrachtgever staan op de eerste plaats: welke boodschap wilt u met uw website overbrengen, welke klanten of doelgroep wilt u bereiken, welke lay-out heeft u voor ogen…

Het hoofddoel van een webwinkel is het duidelijk overbrengen van een boodschap en de presentatie van uw producten. Hierbij worden strakke en ‘eenvoudig’ opgemaakte webpagina’s gebruikt die door elke browser probleemloos kunnen worden weergegeven. Uiteraard zijn de door ons gemaakte websites ‘full-responsive’, dus ook geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Uw website wordt door ons ontwikkeld en getest in de meest gebruikte internetbrowsers, zowel voor PC als Mac.

Uw verantwoordelijkheid:

Nadat de webwinkel is opgeleverd bent u zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de data, zoals de producten, de voorraad en de prijzen. U kunt de betalingen monitoren en er is een apart gedeelte voor uw klantenbeheer. De webwinkel heeft ook een module voor het automatisch aanmaken van facturen.

Onze verantwoordelijkheid:

Uw webwinkel wordt geheel volgens uw wensen en stijl gebouwd. Wij zorgen ervoor dat de webwinkel gedurende het ontwikkelproces zichtbaar voor u blijft, waardoor u op tijd eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Vooraf wordt een menustructuur bedacht voor de producten; denk hierbij aan hoofdcategorieën en de producten binnen deze categorieën. Tevens spreken wij in deze fase de betaalmogelijkheden met u door en worden de gekozen opties geïmplementeerd in de webwinkel. Verder wordt vooraf afgesproken of alle producten worden toegevoegd, of alleen een opzet van de hoofdcategorieën en de producten binnen deze categorieën.

De Kosten:

Voor het ontwerpen van uw webwinkel hanteren wij geen vast tarief. De prijs is namelijk afhankelijk van de grootte van de webwinkel en uw wensen, bijvoorbeeld of er alleen een opzet van de categorieën wordt gemaakt, of alle producten worden toegevoegd. Uiteraard spreken wij het geheel vooraf met u door, zodat via onze offerte een duidelijke prijsopgave aan u wordt overlegd. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Onderhoudscontract:

Na de oplevering van de webwinkel is het niet geheel ondenkbaar dat er na verloop van tijd updates of zogenaamde patches beschikbaar komen. Dit kan een update zijn van het CMS systeem of een gebruikte plugin (Nieuwe functionaliteit bijvoorbeeld), of een beveiligingsupdate, deze laatste is erg belangrijk en dient eigenlijk direct uitgevoerd te worden. Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij na oplevering van de webwinkel een onderhoudscontract aan.

Ontwikkeling in CMS systemen!

Wij ontwikkelen onze websites uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is online, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt uw website bijwerken.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Vrijwel onbeperkt pagina's aanmaken!

In het CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s aanmaken als u zelf wilt, the sky is the limit!

Na oplevering support?

Mocht u na oplevering gebruik maken van een onderhoudscontract, dat kunt u niet alleen profiteren van updates van CMS en plugins maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Vraag direct een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Vul het contactformulier in, wij nemen contact met u op en daarna ontvangt u een vrijblijvende passende offerte!

Webwinkel Offerte aanvraag

1 + 2 =