Webdesign Tiel en omstreken

Op zoek naar een webwinkel in de regio Tiel? Woerdekom Webdesign is gevestigd in Lienden en verzorgt al sinds 2007 professioneel webdesign voor bedrijven in Tiel en omgeving. Wij ontwikkelen websites, webwinkels en software voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen.

Uw eigen producten in een webwinkel, die specifiek volgens uw wensen is opgezet…

Bij Woerdekom Webdesign maken wij niet alleen informatieve websites. Wij ontwikkelen, naast een standaard webwinkel (‘3rd party leverancier’), ook een database gestuurde webwinkel. Geheel op maat!

Elke webwinkel vereist een eigen, unieke aanpak. Met de ene keer als uitgangspunt een 3rd party webwinkel, welke geheel wordt aangepast aan uw wensen. Hiervoor zijn wij, als ontwikkelaar, afhankelijk van de opties die de 3rd party webwinkel beschikbaar stelt. Een andere keer is een geheel eigen ontwerp de perfecte oplossing. Deze webwinkel kan naadloos in een bestaande website worden geïntegreerd. Deze software is meer flexibel en biedt zodoende meer vrijheid. Welke vorm u ook kiest, wij ontwikkelen altijd een complete oplossing voor u.

Een zeer belangrijk aspect van een webwinkel is de betalingswijze. U wilt uw bezoekers niet belasten met uitgebreide inlog procedures en extra externe betalingshandelingen. Van PayPal tot iDEAL, van bankoverschrijving tot creditcardbetaling, alles wordt geheel volgens uw wensen opgebouwd. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid adviseren over de diverse betalingsmogelijkheden voor uw webwinkel.

Kiest u voor een webwinkel waarin u alle vrijheid heeft, dan maken wij gebruik van een gerenommeerde 3rd party leverancier. Deze leverancier levert een complete basisopzet en via zogenaamde templates bouwen wij de webwinkel geheel in uw (huis)stijl op. Alle basis functionaliteiten zijn aanwezig en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Het is aan u of u kiest voor extra (betaalde) modules, zoals een specifieke template (layout) of zogenaamde add-ons (twitter, facebook en bijvoorbeeld commentaar van klanten). Nadat de webwinkel is opgeleverd ontvangt u uw inloggegevens, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf uw webwinkel kunt bijwerken.

Uw verantwoordelijkheid:

Nadat de webwinkel is opgeleverd bent u zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de data, zoals de producten, de voorraad en de prijzen. U kunt de betalingen monitoren en er is een apart gedeelte voor uw klantenbeheer. De webwinkel heeft ook een module voor het automatisch aanmaken van facturen.

Onze verantwoordelijkheid:

Uw webwinkel wordt geheel volgens uw wensen en stijl gebouwd. Wij zorgen ervoor dat de webwinkel gedurende het ontwikkelproces zichtbaar voor u blijft, waardoor u op tijd eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Vooraf wordt een menustructuur bedacht voor de producten; denk hierbij aan hoofdcategorieën en de producten binnen deze categorieën. Tevens spreken wij in deze fase de betaalmogelijkheden met u door en worden de gekozen opties geïmplementeerd in de webwinkel. Verder wordt vooraf afgesproken of alle producten worden toegevoegd, of alleen een opzet van de hoofdcategorieën en de producten binnen deze categorieën.

De Kosten:

Voor het ontwerpen van uw webwinkel hanteren wij geen vast tarief. De prijs is namelijk afhankelijk van de grootte van de webwinkel en uw wensen, bijvoorbeeld of er alleen een opzet van de categorieën wordt gemaakt, of alle producten worden toegevoegd. Uiteraard spreken wij het geheel vooraf met u door, zodat via onze offerte een duidelijke prijsopgave aan u wordt overlegd. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Onderhoudscontract:

Na de oplevering van de webwinkel is het niet geheel ondenkbaar dat er na verloop van tijd updates of zogenaamde patches beschikbaar komen. Dit kan een update zijn van het CMS systeem of een gebruikte plugin (Nieuwe functionaliteit bijvoorbeeld), of een beveiligingsupdate, deze laatste is erg belangrijk en dient eigenlijk direct uitgevoerd te worden. Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij na oplevering van de webwinkel een onderhoudscontract aan.