Op zoek naar een webdesigner in Rhenen, Achterberg of Elst

  • u loopt al een tijdje rond met het idee voor een eigen bedrijfswebsite;
  • u hebt geen technische kennis in huis om dit te realiseren;
  • u wilt ook niet investeren in deze technische kennis;

Herkent u zich in het bovenstaande? Lees dan zeker even verder!

Onze werkwijze

Wij maken uw website helemaal op maat door de volgende stappen te doorlopen:

  • opstellen van de planning, advies m.b.t. de domeinnaam en het maken van de eerste opzet;
  • bepalen van de feitelijke opbouw van de site (teksten, foto’s, bedrijfslogo, huisstijl, etc.);
  • reserveren en registreren van de domeinnaam en een bijpassend hostingpakket;
  • bouwen van de nieuwe website, met diverse contactmomenten voor de voortgang;
  • ‘online’ plaatsen van de website en aanmelden bij de diverse zoekmachines.

….Tot zover de realisatie van de nieuwe website.
Na lancering van de website ‘online’ kan het natuurlijk voorkomen dat er wijzigingen op de website moeten worden doorgevoerd. Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Algemeen:

Uw wensen als opdrachtgever staan op de eerste plaats: welke boodschap wilt u met uw website overbrengen, welke klanten of doelgroep wilt u bereiken, welke lay-out heeft u voor ogen…

Het hoofddoel van een website is het duidelijk overbrengen van een boodschap. Hierbij worden strakke en ‘eenvoudig’ opgemaakte webpagina’s gebruikt die door elke browser probleemloos kunnen worden weergegeven. Uiteraard zijn de door ons gemaakte websites ‘full-responsive’, dus ook geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Uw website wordt door ons ontwikkeld en getest in de meest gebruikte internetbrowsers, zowel voor PC als Mac.

Uw verantwoordelijkheid:

De jaarlijkse betaling van de domeinnaam en het hostingpakket. Het beschikbaar stellen van mutaties voor de website, zoals teksten en foto’s.

Onze verantwoordelijkheid:

Uw website opleveren zoals u het initieel voor ogen had! Na oplevering beheren en eventuele mutaties snel en adequaat uitvoeren. Het verzorgen van een initiële back-up van de databestanden, al deze werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een onderhoudscontract, hieronder kunt u meer lezen over onderhoudscontracten.

De Kosten:

Het ontwerpen van een website is maatwerk. Zodoende hanteren wij geen vaste prijzen, maar berekenen wij de prijs van uw website aan de hand van uw wensen en de omvang van de site. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Onderhoudscontract:

Na de oplevering van de website is het niet geheel ondenkbaar dat er na verloop van tijd updates of zogenaamde patches beschikbaar komen. Dit kan een update zijn van het CMS systeem of een gebruikte plugin (Nieuwe functionaliteit bijvoorbeeld), of een beveiligingsupdate, deze laatste is erg belangrijk en dient eigenlijk direct uitgevoerd te worden. Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij na oplevering van de website een onderhoudscontract aan.

OFFERTE

Vraag een offerte aan!

ONDERHOUDSCONTRACT

Alles over onze onderhoudscontracten!

PORTFOLIO

Bekijk ons portfolio van websites en webwinkels!

Ontwikkeling in CMS systemen!

Wij ontwikkelen onze websites uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is online, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt uw website bijwerken.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Vrijwel onbeperkt pagina's aanmaken!

In het CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s aanmaken als u zelf wilt, the sky is the limit!

Na oplevering support?

Mocht u na oplevering gebruik maken van een onderhoudscontract, dat kunt u niet alleen profiteren van updates van CMS en plugins maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Vraag direct een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Vul het contactformulier in, wij nemen contact met u op en daarna ontvangt u een vrijblijvende passende offerte!

Website Offerte aanvraag

14 + 8 =