Website ontwikkeling en publicatie op internet.

Op zoek naar een webdesigner in de regio Ochten? Woerdekom Webdesign is gevestigd in Lienden en verzorgt al sinds 2007 professioneel webdesign voor bedrijven in Ochten, Kesteren, Opheusden, IJzendoorn, Echteld en omgeving. Wij ontwikkelen websites, webshops en software voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen in Kesteren en omstreken.

  • u loopt al een tijdje rond met het idee voor een eigen bedrijfswebsite;
  • u hebt geen technische kennis in huis om dit te realiseren;
  • u wilt ook niet investeren in deze technische kennis;

Herkent u zich in het bovenstaande? Lees dan zeker even verder!

Wij maken uw website helemaal op maat door de volgende stappen te doorlopen:


  • Stap 1: opstellen van de planning, advies m.b.t. de nieuwe domeinnaam en het maken van de eerste opzet;


  • Stap 2: bepalen van de feitelijke opbouw van de site (teksten, foto’s, bedrijfslogo, kleurstelling, etc.);


  • Stap 3: reserveren en registreren van de domeinnaam en een bijpassend hostingpakket;


  • Stap 4: bouwen van de nieuwe website, met diverse contactmomenten om de voortgang te bespreken;


  • Stap 5: ‘online’ plaatsen van de website en aanmelden bij de diverse zoekmachines op internet.


Tot zover de realisatie van de nieuwe website.
Na lancering van de website ‘online’ kan het natuurlijk voorkomen dat er wijzigingen op de website moeten worden doorgevoerd. Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Algemeen:

Uw wensen als opdrachtgever staan op de eerste plaats: welke boodschap wilt u met uw website overbrengen, welke klanten of doelgroep wilt u bereiken, welke lay-out heeft u voor ogen…

Het hoofddoel van een website is het duidelijk overbrengen van een boodschap. Hierbij worden in principe geen Flash-technieken gebruikt, maar strakke en ‘eenvoudig’ opgemaakte webpagina’s die door elke browser probleemloos kunnen worden weergegeven.

Uw website wordt door ons getest in de meest gebruikte internetbrowsers, zowel voor PC als Mac. U hoeft zich geen zorgen te maken over de ‘sourcecode’ van uw website, deze valt geheel onder onze verantwoording.

Uw verantwoordelijkheid:

De jaarlijkse betaling van de domeinnaam en het hostingpakket. Het beschikbaar stellen van mutaties voor de website, zoals teksten en foto’s.

Onze verantwoordelijkheid:

Uw website beheren en eventuele mutaties snel en adequaat uitvoeren. Het verzorgen van een initiële back-up van de databestanden (sourcecode van de website).

De Kosten:

Het ontwerpen van een website is maatwerk. Zodoende hanteren wij geen vaste prijzen, maar berekenen wij de prijs van uw website aan de hand van uw wensen en de omvang van de site. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Onderhoudscontract:

Na de oplevering van de website is het niet geheel ondenkbaar dat er na verloop van tijd updates of zogenaamde patches beschikbaar komen. Dit kan een update zijn van het CMS systeem of een gebruikte plugin (Nieuwe functionaliteit bijvoorbeeld), of een beveiligingsupdate, deze laatste is erg belangrijk en dient eigenlijk direct uitgevoerd te worden. Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij na oplevering van de website een onderhoudscontract aan.