Woerdekom Webdesign | Lienden kenmerkt zich als een volledige internet dienstverlener voor o.a. Webdesign en webwinkels, maar ook voor standaard software en maatwerk software.

Easy Rolodex

Met deze software beheert en archiveert u al uw adresgegevens op een eenvoudige manier. Ook kunt u snel een telefoonlijst (met namen, telefoonnummers en opmerkingen) aanleggen ter aanvulling c.q. uitbreiding van uw telefoontoestel. Easy Rolodex is dé oplossing voor adresbeheer, voor zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker.

Easy Rolodex voor Reanimatiepartners

Woerdekom Webdesign heeft in december 2008 een exclusief contract gesloten met de Nederlandse Hartstichting voor het leveren van Easy Rolodex Maatwerk, ten behoeve van alle reanimatiepartners in Nederland. Het Easy Rolodex-systeem is speciaal op maat gemaakt, geheel volgens de wensen van de reanimatiepartners. Na een evaluatieperiode bleken de eenvoud, stabiliteit en duurzaamheid doorslaggevende factoren te zijn om voor Easy Rolodex te kiezen.

Easy Facturatie:

Met het programma Easy Facturatie kunt u op een eenvoudige manier factureren en uw debiteuren beheren. Uiteraard is de opmaak van uw factuur maatwerk en kan deze exact worden afgestemd op uw wensen.

Easy Registratie

Met het programma Easy Registratie kunt u op een efficiënte manier uw hard- en software en overige informatie registreren. Standaard zijn in dit programma diverse uitgebreide rapportages aanwezig.